lauantai 4. heinäkuuta 2015

Konsertteja ja kesäsadetta
































Säätiedotuksen - saderintama kulkee Kainuun yli, on jo tuttu lause. Ei ole ollut kuin muutama päivä, ettei johonkin aikaan päivästä sataisi vettä. Tänään sitä on tullut taas erityisen runsaasti - piha lainehtii.

Eilen olimme Kainuun Musiikkijuhlilla Kruununpuodin mäellä. Konsertti alkoi jo klo 16.30, jolloin esiintyjänä oli suosikkini Neljä Ruusua. Aurinko paistoi ja hyvä fiilis täytti yleisön. Pääsin illan aikana kiittämään bändin basistia Lade Laakkosta keikasta. Hän on mieheni lapsuuden tuttuja.

Yö -yhtyeen jätimme kuuntelematta, nälkä voitti ja nautimme paikallisen kiinalaisen ruuasta. Kun palasimme alueelle Elastinen aloitteli jo soittoa. Myös vesisade teki jälleen tuloaan. Niinpä, kun Sleepy Sleepers aloitti osuutensa, vettä tuli jo kaatamalla. Nurmikenttä oli aivan liejuinen, onneksi meillä oli sadeviitat mukana. Illan viimeinen esiintyjä, Paula Koivuniemi, jäi näkemättä, sillä vaatteet olivat jo aivan märät. Ei muuta kuin auton rattiin ja kohti kotia.

Enpä ole ajanut kolmeakymmentäkilometriä ennen niin hiljaa. Vesisateen vuoksi näkyvyys oli lähes olematon ja vettä oli tiellä todella paljon. Pääsimme kuitenkin turvallisesti kotiin.


Tänä aamuna näky oli samanlainen - sataa sataa ropisee tili tili tom, tili tili tom ...

- minna -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti