keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Uusi koti Helsingissä

Pöytä - Hay Loop, FinnishDesignShop, tuolit - Vitra, Stockmann.
Hesari on saapunut oikeaan osoitteeseen.


Tasan vuosi sitten Jarmo aloitti työt Kajaanissa ja muutti intoa puhkuen synnyinseudullemme. Minä pakkasin vuorostani laukkuni vuoden vaihteessa ja näin alkoi työntäyteinen vuosi Korholan kunnostusta.

Vuodessa rakennukset on käyty läpi ja kunnostettu, muutama isompi projekti on jäljellä, mutta ikävä Helsinkiin ja lähelle lapsiani vei voiton.

Pyhäinpäivän iltana saavuimme pienen muuttokuorman kanssa Arabianrantaan ja avasimme uuden kotimme oven. Talo on aivan uusi, ja emme olleet tutustuneet siihen muuten kuin valokuvissa. Aluehan oli meille tuttu jo vuodesta 2003 alkaen ja talonkin valmistumista olimme seuranneet vierestä, kun vielä asuimme naapurissa.

Suurin osa tavaroista jäi Korholaan, mukana toimme vain henkilökohtaisimmat tavarat. Uusi sohva, ruokapöytä ja tuolit löytyivät helposti netistä. Tilaamani tavarat toimitettiin meille heti alkuviikosta. Nyt asunto alkaa jo näyttämään kodilta.

Jatkossakin Korhola säilyy kakkoskotinamme, ja tulemme viettämään sillä lähes kaiken vapaa-aikamme.

Minulle on kuitenkin tärkeää olla saatavilla, jos Emma tai Ville tarvitsevat apuani. Lapsethan ovat aina äidille tärkeintä maailmassa.
Jatkossa kerron keltaisen talon elämästä silloin, kun sillä vierailemme ja välillä voitte lukea, mitä muuta kuuluu elämäämme - toivottavasti hyvää.

Ihanaa marraskuuta,

Minna




Seinämaalaus Hämeentiellä, Arabianrannassa.




2 kommenttia:

  1. On tuossa elämänmuutoksia vuoden sisään, aikalailla. Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina :) Paljon on tapahtunut, mutta toisaalta elämässä katuu eniten niitä asioita, joita ei ole tullut tehtyä.

      Poista