keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Rakastan parsaa














... kaikessa muodossa.  Mieheni on ilmoittanut, ettei hän välttämättä halua syödä tätä 'heinää', mutta sitä löytyy meidän ruokalistalta kuitenkin niin usein kuin mahdollista.

Kesällä parsa on minun grilliherkku, muuten laitan sitä keitettynä ruuan lisäkkeenä. Tässä herkullinen ja helppo ohje vaikka illan istujaisiin.


















1 pkt        voitaikinalevyjä
450 g        tuoretta vihreää parsaa

2            kananmunaa
1 ps (150 g) punaleima emmental juustoraastetta

Laita taikinalevyt leivinpaperien päälle pellille. Voitele taikinoiden reunat kananmunalla. Sekoita loput kananmunat juustoraasteen joukkoon. Levitä taikinoiden keskelle juusto-kananmunaseos ja asettele pinnalle parsat. Mausta mustapippurilla.

Paista 225-asteisen uunin alatasolla noin 18 minuuttia, kunnes pohja on kypsä ja rapea. Tarjoa heti.

Nautinnollista iltaa,

- minna -


ps. lisää parsareseptejä TÄSTÄ                                                                                 

2 kommenttia:

  1. Kiitos. Teenpä noita pieninä makupaloina alkupalaksi kuoharin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti maistuu. Meillä pellillinen hupeni vauhdilla :)

      Poista