... kaikessa muodossa. Mieheni on ilmoittanut, ettei hän välttämättä halua syödä tätä 'heinää', mutta sitä löytyy meidän ruokalistalta kuitenkin niin usein kuin mahdollista.
Kesällä parsa on minun grilliherkku, muuten laitan sitä keitettynä ruuan lisäkkeenä. Tässä herkullinen ja helppo ohje vaikka illan istujaisiin.
1 pkt voitaikinalevyjä
450 g tuoretta vihreää parsaa
2 kananmunaa
1 ps (150 g) punaleima emmental juustoraastetta
Laita taikinalevyt leivinpaperien päälle pellille. Voitele taikinoiden reunat kananmunalla. Sekoita loput kananmunat juustoraasteen joukkoon. Levitä taikinoiden keskelle juusto-kananmunaseos ja asettele pinnalle parsat. Mausta mustapippurilla.
Paista 225-asteisen uunin alatasolla noin 18 minuuttia, kunnes pohja on kypsä ja rapea. Tarjoa heti.
Nautinnollista iltaa,
- minna -
ps. lisää parsareseptejä TÄSTÄ
Kiitos. Teenpä noita pieninä makupaloina alkupalaksi kuoharin kanssa.
VastaaPoistaToivottavasti maistuu. Meillä pellillinen hupeni vauhdilla :)
Poista